tirsdag den 21. februar 2012

Det bedste kanelsnegle

-nemlig, her er opskriften på de allerbedste kanelsnegle efter min mening :-)
-og så er de super nemme at lave. 
Ikke de kønneste af slagsen, men det betyder jo bare at jeg må prøve igen ;-)
 Til 24 søde små snegle skal du bruge:

300 g. hvedemel (gerne højt proteinindhold)
100 g. smør
1 dl. mælk
50 g. gær
1 æg
1 spsk. sukker
1/4 tsk. salt

fyld:
100 g. smør
100 g. farin
2 store tsk. stødt kanel

- mælken lunes og gæren opløses heri.
- tilsæt mel, sukker, salt, æg og smørret (jeg smelter det, men det må ikke være for varmt pga. gæren)
- ælt til dejen er ensartet og glat, stil dejen til hævning et lunt sted til den har hævet til dobbelt størrelse.
- del dejen i to dele og rul så hver del ud til et aflangt stykke og fordel fyldet på de to stykker hvor efter de rulles som en roulade.
- hver ''roulade'' skæres ud til 12 snegle, som lukkes og sættes på bageplader, med bagepapir.
- bages 8 min ved 220*c varmluft.
- afkøles let inden der evt. pyntes med glasur mv.

Ved kun at de stadig er super gode dagen efter... mmm... ja for så var der nemlig ikke flere tilbage, men de er selvfølgelig allerbedst mens de er lune.

/Rebecca

Ingen kommentarer:

Send en kommentar